Katso täältä vuoden 2019 edullisimmat ja parhaat joustoluotot

Vuoden 2019 parhaat joustoluotot

Joustoluotto on hyvä valinta silloin, kun tarvitset joustavaa budjettia. Onkin yleistä korvata esimerkiksi remonttilaina joustoluotolla. Joustoluotolta voi nimittäin nostaa rahaa omalle tililleen sitä mukaa, kun sitä tarvitsee. Suomen markkinoilla on tällä hetkellä runsaasti eri luotonantajien tarjoamia joustoluottoja, joten valinnanvaraa riittää. Hakija voi säästää huomattavia summia tekemällä pientä vertailua. Joustoluottojen korot ovat nimittäin todella vaihtelevia. Korkeimmillaan kokonaiskorot yltävät jopa yli 200 prosenttiin.

Joustoluoton vertailu

Joustoluottoa tarjoavat monet luotonantajat. Suosituimpia näistä ovat Euroloan, Kayttoraha.fi, Vivus Jousto, Rahapalvelu.fi, Limiitti.fi, Euro24, Eurolimiitti, Ekstraluotto, Blue Finance sekä Ferratum. Kaikki näistä tarjoavat myös muita luottoja joustoluoton lisäksi, mutta vaikkapa Vivus Jousto on selkeästi keskittynyt joustoluottoihin. Korkeinta joustoluottoa tarjoaa Kayttoraha.fi. Siellä joustoluoton yläraja on asetettu 50 000 euroon. Sen sijaan Eurolimiitti on asettanut ylärajan 3 000 euroon, mutta tässä lainassa on etuja.

Eurolimiitin 3 000 euron joustoluotossa on kuitenkin omat hyvät puolensa. Tämä luotto on nimittäin kokonaan koroton 500 euroon asti silloin, kun sitä haetaan ensimmäistä kertaa. Tavoitteena tässä kuitenkin on, että hakija hakee 3 000 euron luottoa, jonka ensimmäinen nosto on 500 euroa. Tuo ensimmäinen 500 euron nosto tulee myös maksaa takaisin kuukauden kuluessa. Hakijan kannattaa kuitenkin tutustua tähän vaihtoehtoon ja käyttää tarjous hyväkseen.

Joustoluotto edellytykset

Edellytykset luoton saamiselle

Eri luotonantajat asettavat monia eri edellytyksiä luoton saamiselle. Alaikäraja, jotta luottoa voi edes hakea, on aina 18 vuotta. Sen sijaan joillakin luotonantajilla ikäraja on korkeampi. Se voi olla jopa 21 vuotta. Tämä kannattaa siis tarkistaa ennen kuin hakee lainaa. Jokainen luotonantaja vaatii, että hakija on vakituisesti Suomessa asuva henkilö, jolla on vähintään oleskelulupa. Kansalaisuutta ei siis välttämättä vaadita, mutta toki siitä ei ole haittaa.

Hakijalla täytyy olla myös henkilökohtainen osoite, puhelinnumero sekä pankkitili. Puhelinnumero ja pankkitili eivät saa olla toisen henkilön kanssa jaettuja. Yksi tärkeimmistä asioista on tietenkin se, että hakijalla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Se estää luoton saamisen oikeastaan jokaisen luotonantajan kohdalla. Luotonantajat myös tarkistavat jokaisen hakijan taustatiedot ja jo olemassa olevat lainat. Tällä halutaan estää hakijan ylivelkaantuminen, joka voi johtaa velallisen suuriin ongelmiin laskujen maksun kanssa.

Halvin joustoluotto

Halvimmat joustoluotot

Halpa joustoluotto tarkoittaa sitä, että korot ja kulut ovat mahdollisimman edulliset. On siis tärkeää kiinnittää huomiota näihin asioihin. Todellinen vuosikorko tosin määräytyy aina henkilökohtaisesti, ja siihen vaikuttavat hakemuksessa ilmoitetut tiedot. Mitä paremmat tulot hakijalla on, sitä matalamman koron luotonantaja yleensä tarjoaa. Oman korkotason saa siis tietää vasta hakemuksen lähettämisen jälkeen. Kannattaakin lähettää useita hakemuksia monille eri luotonantajille, jotta saa itselleen edullisimman tarjouksen.

Alhaisimmat todelliset vuosikorot ovat Kayttoraha.fi:llä, Komplett Bankilla sekä Risicumilla. Kaikki nämä ovat suuria luotonantajia, joten lienee selvää, että ne pystyvät tarjoamaan myös kilpailukykyisempiä korkoja. Kaikki luotonantajat eivät ilmoita todellista vuosikorkoa suoraan. Luoton edullisuuteen vaikuttavat myös erilaiset kulut. Kuluja kertyy nostokuluista sekä tilinhoitomenoista. Nämäkin vaihtelevat todella paljon luotonantajan mukaan. Joskus nostokuluissa voi säästää hyödyntämällä tarjouksia, jotka antavat ensimmäisen noston ilmaiseksi ilman minkäänlaisia nostokuluja.

Saat päätöksen välittömästi

Hae joustoluottoa jo tänään yksinkertaisella hakemuksella, joka tehdään netissä. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin. Hakeminen on myös turvallista, sillä kaikki tapahtuu suojatun yhteyden kautta. Kun hakija tunnistautuu, se tapahtuu verkkopankkitunnusten avulla. Kukaan ei siis pääse käyttämään hakijan tietoja väärin. Kun hakemus on täytetty loppuun asti, päätös annetaan välittömästi. Toki taustatietojen tarkistaminen voi kestää joidenkin kohdalla muutaman minuutin, mutta tämän pidempään päätöstä ei tarvitse odottaa.