Hae täältä paras kulutusluotto vuodelle 2019 helposti ja nopeasti ilman vakuuksia

Mistä vuoden 2019 paras kulutusluotto?

Vuosi on jälleen kerran vaihtunut ja tähän väliin on hyvä tehdä pieni katsaus kulutusluottojen tarjontaan. Kuten kuka tahansa lainaa netistä hakenut henkilö tietää, ovat erilaiset kulutusluotot suosittuja ja kysyttyjä lainapalveluita. Suuresta kysynnästä johtuen myös tarjontaa on runsaasti. Ajoittain itselleen sopivimman kulutusluoton löytäminen ja oikean lainapaikan valitseminen voi olla haastavaa, joten seuraavaksi esittelemme vuoden 2019 suosituimpia kulutusluottoja sekä annamme vinkkejä hyvän lainapaikan tunnistamiseksi.

Mikä kulutusluotto?

Nykyisessä lainamaailmassa useat erilaiset lainamuodot voivat haitata ymmärrystä siitä, mikä on itselle sopiva lainamuoto ja mikä ei. Käymme seuraavaksi nopeasti läpi, mikä ihme kulutusluotto oikein on. Kulutusluotto on niin sanottu jatkuva luotto. Siinä asiakkaalle avataan oma luottotili, jolle asetetaan tietty luottoraja. Luottorajaan vaikuttavat useat eri tekijät, kuten tulot, taloudellinen tilanne ja mahdolliset muut luotot ja velat. Kulutusluottotililtä voit tehdä nostoja oman tarpeesi mukaan.

Maksat ainoastaan lainasta, jonka olet nostanut käyttöösi. Usein pelkän tilin avaaminen on kokonaan ilmaista. Kuluja alkaa kertymään vasta ensimmäisen lainan noston yhteydessä. Tosin osa lainanmyöntäjistä saattaa tarjota ensimmäisen noston ilman ylimääräisiä kustannuksia. Lainasta maksat normaalisti korkoa sekä erinäisiä palvelumaksuja, joita voi muodostua esimerkiksi lainan nostamisesta. Nostetun kulutusluoton voit käyttää mihin ikinä haluat. Yleisimpiä kohteita ovat muun muassa erilaiset hankinnat, remonttien rahoittaminen tai tilin avaaminen muuten vain arjen hätärahastoksi.

Paras kulutusluotto

Mistä tunnistaa hyvän lainapaikan?

Kun olet valitsemassa ja vertailemassa kulutusluottoja, on syytä tarkastella lainan koron ja palvelumaksujen lisäksi myös hieman lainantarjoajaa. Koska lainamarkkinat ovat hyvin valvottuja ja säädeltyjä, ei epäluotettavia toimijoita pitäisi kuitenkaan löytyä. Silti kannattaa tarkastaa, mitä palveluita lainapaikka tarjoaa lainalle. Yksi hyvä ja suosittu palvelu on maksuvapaan kuukauden pitäminen sekä laskun eräpäivän siirtäminen. Ne kummatkin ovat apuna silloin, jos lainan lyhentämisessä tulee yllättävä ongelma, esimerkiksi sairastut.

On myös hyvä tarkastella hieman sitä, millä eri tavoin voit nostaa kulutusluotto käyttöösi. Kaikkien lainanmyöntäjien valikoimaan kuuluu verkossa toimiva asiakassivu, josta uuden lainan voi käydä nostamassa. Osalla on tämän lisäksi vielä oma mobiilisovellus tai mahdollisuus tekstiviestinostoihin. Paljon lainaa nostava asiakas varmasti osaa arvostaa jälkimmäisiä ominaisuuksia. Lopuksi kannattaa luonnollisesti kiinnittää huomiota koron ja palvelumaksujen määrään. Tällä yhdistelmällä pääsee jo pitkälle, ja yllättäen vuoden 2019 paras kulutusluotto on nenäsi edessä.

Lainapaikat 2019

Lainapaikat

Käymme seuraavaksi läpi kaksi kiinnostavinta kulutusluoton tarjoajaa. Ensimmäisenä voisimme ottaa käsittelyyn monille lainanhakijoille tutun Bank Norwegianin. Vuonna 2007 Norjassa perustettu Bank Norwegian laajentui Suomen lainamarkkinoille vuonna 2015. Se tarjoaa kulutusluottoa 60 000 euroon saakka. Lisäksi lainapaikan valikoimaan kuuluu talletustili sekä luottokortti 10 000 euron luottorajalla. Merkittävää luottokortissa on se, että sen saa ilman vuosimaksua, ja sen käyttäminen kerryttää Cash Point-pisteitä, joita voi käyttää Bank Norwegianin lentojen maksamiseen.

Vuoden 2019 toinen mielenkiintoinen lainanmyöntäjä tulee myös Norjasta. Komplett Bank perustettiin vuonna 2014, ja se tunnetaan etenkin matalasta korosta. Joissain tilanteissa Kompett Bankin korko on matalampi, mitä perinteisillä pankeilla. Kulutusluottoa rahoituslaitos myöntää 50 000 euroon saakka ja tarjoaa sille joustavan laina-ajan. Tämä tarkoittaa sitä, että voit maksaa itsellesi sopivissa erissä. Sinun tulee maksaa ainoastaan kuukausittain laskulla näkyvä minimisumma. Sekä Bank Norwegian että Komplett Bank tarjoavat lainaa kokonaan ilman vakuuksia.

Vuoden 2019 parhaat kulutusluotot -tiivistelmä

Olemme tässä artikkelissa esitelleet hyvän ja luotettavan lainapaikan ominaisuuksia, kertoneet yleistä tietoa kulutusluotosta sekä esitelleet pari kappaletta mielenkiintoisia, kulutusluottoja myöntäviä lainapaikkoja. Näillä vinkeillä sinun on varmasti helpompi löytää vuoden 2019 paras kulutusluotto. Muistathan kuitenkin, että vaikka laina olisi kuinka edullinen ja palvelumaksut vähäisiä, on laina silti edullisin silloin, kun sen maksaa ajoissa takaisin. Lainan lyhennyksen pitkittäminen on huono idea, ja sillä voi olla kauaskantoisia seurauksia.